Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
Regio Leuven, Mechelen, Lier, Overijse, Kraainem, Tervuren,...
MENU NAVIGATIE

 3d_ontwerp_-_Agiris.jpg

Bij het renoveren van je badkamer weet je vooraf perfect wat je nodig hebt: één of twee lavabo’s, een inloopdouche in de badkamer, een hoekbad, … Dat is al een goed begin, maar heb je ook een idee hoe het er precies gaat uitzien? Daarvoor is een 3D-ontwerp perfect! 

 

Badkamer online ontwerpen

Je kan dromen van jouw ideale badkamer … maar soms kom je voor voldongen feiten te staan bij de realisatie. Daarom geven wij je de kans om je eigen droombadkamer te ontwerpen, binnen de afmetingen en de mogelijkheden van jouw badkamer.

 “Is er wel plaats voor een ligbad? Zijn de gekozen materialen niet te zwaar? Kan ik een bad én een douche installeren in de nieuwe badkamer?” Het antwoord kan je zelf bekijken en beoordelen via onze gratis online 3D-tool. Een eerste ontwerp kan je alvast bekijken via deze tool. Hierdoor krijg je een basisidee van je badkamerrenovatie. Vervolgens werken wij het graag voor je uit. In een volgende stap passen we namelijk onze krachtige, professionele software toe om het 3D-ontwerp nog realistischer te maken.

 

Kijk binnen in je vernieuwde badkamer

Sommige renovatieprojecten zijn een echte uitdaging. Een gerieflijke badkamer in een erg compacte ruimte, optimaal gebruik maken van moeilijke hoeken, … Gelukkig kan je dankzij een 3D-ontwerp vóór de badkamerrenovatie allerlei oplossingen uitproberen voor de renovatiewerken van start gaan.

 Onze online tool voor 3D-ontwerp is eenvoudig in gebruik en geeft je al een eerste indruk, tot in de details. Van de handgrepen tot de tegels, zelfs accessoires kan je uitproberen. Twijfel je wat de beste of handigste keuze is voor jouw badkamer? We geven je graag advies bij je ontwerp. Heb je beslist, dan plannen we de renovatie in. Op amper 15 dagen heb je een vernieuwde badkamer!

 

3D-ontwerp in 5 stappen

Een 3D-ontwerp maken voor je badkamerrenovatie is niet ingewikkeld. Onze tool is erg gebruiksvriendelijk. In 5 stappen heb je een driedimensionaal zicht op de te renoveren ruimte. Probeer het eens uit!

  1.      Geef de afmetingen in van de ruimte die je wil renoveren.
  2.      Duid aan waar de deuren, ramen, voorzetwanden, verwarmingen, e.d. zitten of moeten komen.
  3.      Plaats je badkamermeubelen op de gewenste plek.
  4.      Kies de materialen of tegels voor muren en vloeren.
  5.      Bekijk je ontwerp in 3D!

 Wil je werk maken van je ontwerp? Agiris staat paraat! Contacteer ons.

Graag advies over de badkamer- of keukeninrichting? Maak vlug een afspraak!