Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
Regio Leuven, Mechelen, Lier, Overijse, Kraainem, Tervuren,...

Renovatie van je huis

renovatie badkamer renovatie zolder renovatie woning
MENU NAVIGATIE

Hoe werken we?

Hoe we gewoonlijk te werk gaan

Stap 1: Kennismaking

Wat doen we? In welke regio's?

Geen zin om doelloos showrooms af te schuimen? Geen probleem. Wij komen naar u. Meer nog, als u contact met ons opneemt, maken we meteen een afspraak om binnen de vijf dagen bij u langs te komen. Om een snelle dienstverlening te garanderen, werken we alleen in deze regio's: Leuven, Heverlee, Overijse, Tervuren, Bertem, Dilbeek, Grimbergen, Kortenberg, Zaventem, ...

In tegenstelling tot de grote namen in badkamerrenovaties, die voornamelijk gespecialiseerd zijn in vloeren, verzorgen wij het volledige plaatje. En het hoeft uiteraard niet alleen om een badkamer te gaan. Onze interieurarchitect denkt ook met u mee in verband met uw zolderrenovatie

map

Stap 2: Voorbereiding en 3D ontwerp van onze interieurarchitect

Concrete afspraken

In deze stap wordt alles concreter. We kopen alles aan en houden u online op de hoogte van hoe de voorbereidingen lopen. We leggen in deze fase ook de definitieve startdatum vast.

Leuk detail: in al de jaren dat we bestaan hebben nog nooit een startdatum gemist.

Stap 3: Renovatie

Tijdens de werken

Tijd om te beginnen met de werken zelf. In deze fase hebt u voortdurend contact met onze werfleider die ervoor zorgt dat de uitvoering vlekkeloos verloopt.

Stap 4: Service na verkoop

Service na verkoop

Eens de werken afgerond zijn, steken we de koppen bij mekaar en bekijken we of er nog zaken afgehandeld moeten worden.

Agiris geeft u 10 jaar garantie op de uitgevoerde werken. Dat is dezelfde garantie die wij krijgen voor het materiaal van onze trouwe partners. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw renovatie. En dat maakt ons ook gelukkig.