Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
Regio Leuven, Mechelen, Lier, Overijse, Kraainem, Tervuren,...
MENU NAVIGATIE

Het zonnetje in huis / in je badkamer

Een ontspannende of verfrissende douche nemen, tegelijk vitamine D opslaan én een egaal kleurtje krijgen? Een ideaal scenario dat werkelijkheid wordt met de Sunshower.

 Wat is een Sunshower?

Sunshower_12.jpg

Sunshower is een waterdichte UV straler in je doucheruimte die infrarood- en UV licht verspreidt. Het zorgt ervoor dat je lichaam van een gezonde dosis zonlicht en/of aangename warmte wordt voorzien, net in die hoeveelheid die je lichaam nodig heeft. Elke dag 10 minuutjes Sunshower is goed voor je! 

Voordelen Uv-licht

Natuurlijk moet je je huid beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon. Maar elke zonnestraal schuwen is geen goed idee want vergis je niet: je hebt zonlicht echt wel nodig. Zonlicht stimuleert namelijk de aanmaak van vitamine D. Dermatologen raden daarom aan om elke dag een kwartiertje zonlicht op te slaan. Zelfs in de donkere winterdagen gaat dat perfect dankzij de Sunshower!

zonlicht_2.jpg 

Vitamine D is onmisbaar voor je lichaam. Het bouwt je weerstand op, verbetert de sterkte van je botten én geeft je nieuwe energie. Niet voor niets krijgen heel wat mensen te kampen met een winterblues tijdens de donkerste dagen van het jaar.

Relaxerend infraroodlicht

Naast UV-lampen is de Sunshower ook uitgerust met infraroodlampen, zodat douchen nog aangenamer wordt. Infraroodstralen staan er namelijk voor bekend je spieren te ontspannen, van binnenuit. Het warme licht dringt diep door in je huid. Dat is niet alleen goed voor nek- en rugpatiënten. Ook als je stramme spieren hebt na het sporten bijvoorbeeld, verlicht infraroodlicht de pijn.

Installatie Sunshower

Beslis je om een Sunshower aan te schaffen, dan kan je kiezen tussen verschillende modellen: in de hoek of aan de wand van de doucheruimte.

Denk je aan een badkamerrenovatie? Laat dan meteen de Sunshower installeren! Vraag advies aan Agiris.